طراحی سامانه صوتی دیجیتالی ویپ

سامانه صوتی ویپ ( voip ) یک فناوری عالی است که به شما امکان برقراری و دریافت تماس تلفنی از طریق شبکه با هزینه اندک و کیفیت مطلوب را می دهد. همچنین می توان از آن به عنوان یک تلفن اینترنتی یاد کرد.
تیم پاپرا با تجربه خود در حوضه هوشمند سازی این امکان را به شما می دهد که سیستم تلفنی شما را به اتوماسیونهایی که برای سازمان خود خریداری کرده اید وصل کند تا فرآیند کاری شما به صورت یکپارچه تر سرعت گیرد.

سیستم‌های تلفن سنتی، سیگنال‌های صوتی را با استفاده از خطوط تلفن آنالوگ منتقل می‌کنند. بنابراین، برای برقراری تماس، نیاز به اتصال‌های سیمی دارند. در این شرایط، از یک سخت افزار تخصصی به نام Private Branch Exchange یا همان سانترال برای اتصال خطوط داخلی به شبکه تلفن عمومی، استفاده می‌شود.

ویپ (VoIP) مخفف عبارت “Voice over Internet Protocol” و به معنای “انتقال صدا از طریق پروتکل اینترنت” است. به زبانی ساده‌تر، ویپ به خدمات تلفنی اطلاق می‌شود که در بستر اینترنت (یا با تعریفی گسترده‌تر، شبکه‌های کامپیوتری) انجام می‌گیرند. اولین نکته که در رابطه با این فناوری قابل توجه به نظر می‌رسد، این است که در VoIP خبری از خطوط سنتی مخابرات نیست و صدا در بستر شبکه منتقل می‌شود.

ماجرا زمانی جالب‌تر می‌شود که بدانیم برای استفاده از خدمات ویپ، نیازی به دستگاه‌های تلفن ثابت نداریم! هیجان‌انگیز نیست که می‌توانید در لپ تاپ، تلفن همراه یا تبلت خود به تماس‌های تلفنی که روی خط تلفن شما برقرار می‌شوند، پاسخ دهید؟ تماس‌های اینترنتی می‌تواند از چندین روش مختلف مانند تلفن‌های همراه، تلفن‌های تحت شبکه و رایانه‌ها انجام بگیرد. حتی تماس‌های بین کشوری یا بین‌المللی نیز با ویپ، بسیار راحت‌تر و مقرون به‌صرفه‌تر خواهند بود.

البته ویپ تنها به برقراری تماس‌های تلنفی محدود نمی‌شود. اشتراک انواع فرمت‌های فایلی، چت کردن و یا تماس‌ها و کنفرانس‌های تصویری از دیگر امکاناتی هستند که VoIP می‌تواند به کاربران خود عرضه کند. حتما با برنامه‌هایی مثل Skype، Google Hangouts و از همه مهم‌تر WhatsApp کار کرده‌اید. شگفت‌زده خواهید شد اگر بدانید این‌ها فقط نمونه‌هایی از نرم‌افزارهای ویپ هستند که روزانه با آن‌ها درگیر هستید!

VoIP چگونه کار می‌کند؟

همان‌طور که در ابتدای مقاله نیز ذکر شد، VoIP سیگنال‌های صوتی را به داده‌های دیجیتال تبدیل کرده و آن‌ها را از طریق اینترنت، منتقل می‌کند. اکنون و برای آشنایی بیشتر شما عزیزان، به جزئیات بیشتری در ارتباط با این فناوری سودمند خواهیم پرداخت.

پروتکل SIP و SIP Trunking

تکنولوژی VoIP بر اساس پروتکل‌های مختلفی کار می‌کند که SIP را می‌توان مهم‌ترین آن‌ها دانست. SIP مخفف عبارت “Session Initiation Protocol” بوده و یک پروتکل ارتباطی برای برقراری تماس‌های ویپ و سایر جلسات متنی و چند رسانه‌ای فوری مانند تماس‌های صوتی و تصویری آنلاین است.

تجهیرات مورد نیاز برای استفاده از VoIP

برای راه‌اندازی تلفن ویپ در شرکت‌های تجاری، به تجهیزات ویپ مختلفی نیاز است که در ادامه، به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

سررو ویپ ( VoIP PBX)

قبل از هرچیز و برای استفاده از خدمات ویپ، به یک سرور یا مرکز تلفن IP نیاز دارید که بتواند امکان برقراری تماس از طریق شبکه اینترنت را در اختیار شما قرار دهد. این سرور به دو صورت قابل راه‌اندازی است:

🔴 استفاده از یک سانترال تحت شبکه یا IPPBX

🔴 استفاده از فضای ابری (Cloud PBX)

در صورتی که از Cloud PBX برای راه‌اندازی ویپ استفاده کنید، نیاز به نصب هیچ‌گونه سخت افزاری نخواهید داشت و کلیه تنظیمات، توسط شرکت ارائه دهنده و از طریق اینترنت، اعمال می‌شوند. این در حالیست که سانترال تحت شبکه، نیاز به نصب و راه‌اندازی فیزیکی خواهد داشت.

در میان برندهای مختلفی که اقدام به تولید و عرضه سانترال‌های تحت شبکه نموده‌اند، پاناسونیک از مقبولیت بیشتری میان کاربران برخوردار است. دستگاه‌های این شرکت، علاوه بر کاربری آسان، از کیفیت و قیمت بسیار مناسبی نیز بهره می‌برند. از مهم‌ترین سانترال‌های تحت شبکه Panasonic می‌توان به KX-NS500 و KX-NS1000 و انواع مدل‌های سری TDE اشاره کرد.

تلفن‌های تحت شبکه یا IP Phone

تلفن‌های تحت شبکه، نوعی از تلفن‌های ثابت محسوب می‌شوند که می‌تواننند در کنار سرورهای ویپ کار کنند. این تلفن‌ها اگرچه از نظر ظاهری تفاوت زیادی با تلفن‌های معمولی ندارند؛ اما در عمل قابلیت‌های منحصر به فرد زیادی دارند. این دستگاه‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که می‌توانند از طریق اتصال به یک شبکه محلی، می‌توانند صدا را در بستر اینترنت، انتقال دهند.

با ما تماس بگیرید و شامل تخفیف شوید.

مزایای استفاده از VoIP

حال که با ماهیت این تکنولوژی آشنا شدیم، زمان پرداختن به مزایای مختلف آن رسیده است. ما در ادامه به این سوال پاسخ می‌دهیم که چرا باید شرکت‌های تجاری، ادارت و سازمان‌ها به فکر راه‌اندازی سیستم تلفن VoIP باشند؟

صرفه‌جویی در هزینه‌ها

یکی از نقاط قوت استفاده از VoIP نسبت به تلفن‌های آنالوگ این است که هزینه‌های ارتباطی کمتری را شامل می‌شود. از طریق تماس‌های بین‌المللی، می‌توانید هزینه‌های رومینگ را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.

همچنین تلفن‌های تحت شبکه قابلیتی دارند که می‌توانند هزینه‌های مکالمه را مدیریت کنند. علاوه بر این، سیستم VoIP امکاناتی مثل پست صوتی، ایمیل و چت آنلاین را برای شما فراهم می‌کنند که مجبور نباشید این امکانات را به طور جداگانه خریداری کنید.

انعطاف‌پذیری بیشتر

شرکت‌ها و کسب و کارهای امروزی می‌توانند از بسیاری از ویژگی‌های سیستم VoIP بهره بگیرند و از آن در ارتباطات تجاری و عمومی خود استفاده کنند. این سرویس بهترین انتخاب برای شرکت‌هایی است که تعداد زیادی کارمند دارند یا برای ارتباط بهتر با مخاطبان و مشتریان خود، به طور مدام از تلفن استفاده می‌کنند.

مراکز تلفن تحت شبکه از انعطاف‌پذیری بیشتری نسبت به سیستم‌های سنتی برخوردار هستند. این ویژگی سبب می‌شود تا با راه‌اندازی آن‌ها، نگران گسترش کسب و کار خود در آینده نباشید.

با پاپرا برترین باشید

نصب و راه‌اندازی آسان

نصب و پیکربندی سرورهای VoIP در مقایسه با مراکز تلفن سنتی، بسیار آسا‌ن‌تر است. همان‌طور که اشاره شد، در مراکز تلفن تحت شبکه، هیچ نیازی به اتصالات فیزیکی بین سرور و تلفن‌های اپراتوری وجود ندارد. در حقیقت، تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که تلفن‌های IP را از طریق خطوط اترنت، به شبکه شرکتی متصل کنید.

کیفیت بالای مکالمات

اگرچه در ابتدای ظهور این فناوری، کیفیت تماس‌های VoIP واقعا نامطلوب بود؛ اما به لطف افزایش پهنای باند، امروزه مکالماتی که از این طریق انجام می‌شوند، در بهترین سطح ممکن قرار دارند. شاید بتوان “کیفیت صدای ضعیف” را بزرگترین اشتباه در مورد سیستم‌های ویپ دانست!

کیفیت مکالمات در سیستم‌های VoIP به حدی بالا است که حتی می‌توان آن را در وضعیت بهتری نسبت به مکالمات سنتی و آنالوگ قرار داد. در حقیقت، بسیار بعید است که در طول صحبت، بتوانید تفاوت این خطوط را با سیستم‌های قدیمی و مبتنی بر سیم، تشخیص دهید.

ویژگی‌ها و قابلیت‌های متنوع

سیستم‌های مبتنی بر VoIP امکانات و ویژگی‌هایی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند که مراکز تلفن سنتی از آن‌ها برخوردار نیستند یا برای برخورداری از آن‌ها، باید هزینه‌های اضافی پرداخت شود! این ویژگی‌ها در اکثر کسب‌ و کارها، می‌توانند کیفیت ارتباطات مجموعه را به شکل قابل توجهی افزایش دهند.

ضبط مکالمات، انتقال تماس‌ها، موزیک پشت خط، صندوق صوتی، ایجاد صف تماس، زنگ خوردن گروهی داخلی‌ها، اپراتور گویا و … تنها برخی از قابلیت‌هایی هستند که به صورت رایگان، در اختیار کاربران مراکز تلفن تحت شبکه و مبتنی بر ویپ قرار می‌گیرند.

آیا کسب و کار من به VoIP نیاز دارد؟

بسیاری از کسب و کارها، سال‌ها است که در حال استفاده از مراکز تلفن سنتی هستند. نمی‌توان با قطعیت اعلام کرد که آیا مراکز تلفن VoIP برای این دسته از مشاغل، مفیدتر از مرکز تلفن فعلی آن‌ها است یا خیر! در حقیقت، بین یک مرکز ویپ و یک مرکز تلفن آنالوگ، تفاوت‌های چشم‌گیری وجود دارد.برای مشاوره دقیق میتوانید با شماره 02191005452 تماس بگیرید .

امکانات تیم ما

نصب و راه اندازی سیستم Voip و اپراتور گویا ، ضبط مکالمات

سیستم تحلیل صف

برنامه ریزی خطوط داخلی و شهری

سیستم پیگیری و پاسخ خودکار

سیستم مانیتورینگ

سیستم زمانبندی پاسخ گویی

درخواست مشاوره voip

حداکثر اندازه فایل‌ها : 300 MB.

ما همواره تلاش می کنیم

تا بهترین خدمات را برای شما مهیا کنیم

پشتیبانی

مدیریت

استاندارد خدمات

نیاز به مشاوره دارید؟

برخی از ویژگی هایی ک تیم ما ارائه میدهد.

ارائه سامانه یکپارچه مرکز تماس

ارائه راهنمایي آنلاین و تلفنی به مدیریت و واحد فناوری اطلاعات در حوزه مربوطه

ارائه سامانه بر روی پروتکل SIP و IAX2

ارائه سیستم درگاه پرداخت بانکی هوشمند

سیستم پاسخگویی هوشمند با کنترل ترافیک مشتریان

ارائه پروتکل های امنیتی به منظور امن نمودن خطوط تماس

keyboard_arrow_up